04 september 2015Kortingen en voorstellingen tijdens het Haags UITfestival op zondag 6 september

Zondag 6 september vindt het Haags UITfestival plaats. Op die dag is het Nationale Toneel samen met de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui aanwezig op het Lange Voorhout met een stand. En we spelen Liefde is een donut en De vloer op. Verder hebben we knutseltafels in de Koninklijke Schouwburg en in Theaer aan het Spui. Tot slot kan je in Theater aan het Spui meedoen aan een Schaapkaraoke. Genoeg te doen dus! Hieronder zie je ons hele programma met plaatsen en tijden. Komen jullie kijken?

12.00 – 18.00 uur
Uit met korting
LANGE VOORHOUT (TEGENOVER PULCHRI)
In het festivalhart stunten het Nationale Toneel en NTjong met hoge kortingen. Ontvang het tweede kaartje voor de helft van de prijs. Bij de stand is het alleen mogelijk om te pinnen.

13.30 - 14.00 uur
De vloer op
THEATER AAN HET SPUI – ZAAL 1
Improvisatieprogramma op basis van situaties uit voorstellingen Solness, The little foxes en De revisor. met Antoinette Jelgersma, Marit Meijeren, Paul R. Kooij, Betty Schuurman en Stefan de Walle, regie Theu Boermans

16.00 - 16.30 uur
Liefde is een donut
KONINKLIJKE SCHOUWBURG – GROTE ZAAL
Een vrolijke voorstelling over eenzaamheid, verlangen en liefde. Met hoogtepunten uit de toneelliteratuur en hartverwarmende muzikale hits.
tekst en spel Anniek Pheifer, Vincent Linthorst en Mark Rietman
Muziek Rob Stoop, Ton Nieuwenhuizen, Wouter Mooy

 

Kortingen en voorstellingen tijdens het Haags UITfestival op zondag 6 september

12.00 - 17.00 uur
Knutselworkshop Het schaap Veronica
THEATER AAN HET SPUI & KONINKLIJKE SCHOUWBURG - FOYERS
NTjong verbouwt de foyers van Theater aan het Spui en de Koninklijke Schouwburg tot een huiskamer á la Het schaap Veronica. Kom langs en knutsel je eigen schaap!

12.00 – 17.00 uur
Schaapkaraoke
THEATER AAN HET SPUI – FOYER
Gezelligheid zoals in de jaren 50? Kom langs in Theater aan het Spui en zing mee met de karaoke, helemaal in stijl van Het schaap Veronica van Annie M.G. Schmidt.