24 maart 2016NTjong zoekt vertellers Tweede Wereldoorlog

Voor een theaterproject is NTjong op zoek naar mensen die de Tweede Wereldoorlog in Den Haag hebben meegemaakt en hierover willen praten met jongeren. Speciaal voor Theater Na de Dam, de theatermanifestatie in het kader van 4 mei, maakt NTjong namelijk de locatievoorstelling Wie niet weg is

Op zondag 10 april is de speciale vertelbijeenkomst waarin jongeren met de ouderen in gesprek gaan. We zoeken verhalen over hoe het was om jong te zijn ten tijde van oorlog: kleine en grote verhalen, alledaags, heldhaftig, verdrietig, moedig of grappig.

Bent u geïnteresseerd om uw verhaal te delen, kent u iemand die dat wil doen of wilt u meer informatie? Mocht u op 10 april verhinderd zijn maar op 17 april wel kunnen, dan horen we dit ook graag! 

Neem contact op met Leo Sterrenburg van NTjong via leo.sterrenburg@nationaletoneel.nl of 070-3181495. 

NTjong zoekt vertellers Tweede Wereldoorlog

Voor dit project richten vier jonge makers zich in Willemspark op verdwenen Haagse families. Onderdeel van de research zijn gesprekken tussen jongeren en ouderen, die als ooggetuigen nog kunnen vertellen over hoe het was om jong te zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog in Den Haag. 

Meer informatie?
ntjong.nl/tndd