22 oktober 2013Ontwerpwedstrijd Zebra Zebra

NTjong schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor kinderen van 5 tot 9 jaar: ontwerp je mooiste zwart/wit kostuum. De twee winnende ontwerpen worden door het kostuumatelier van Het Nationale Toneel op maat gemaakt.

Alles kan en alles mag zolang je maar alleen zwart en wit gebruikt. Dus ontwerp je suf zodat jij misschien wel in je eigengemaakte zebra-outfit aan het kerstdiner zit dit jaar. 

Ontwerpen insturen en jury
De ontwerpen moeten uiterlijk 7 november 2013 bij ons binnen zijn. Je kunt de ontwerpen naar ons opsturen (NTjong ontwerpwedstrijd, postbus 11588, 2502 AN Den Haag) -of afleveren bij de kassa van Theater aan het Spui.

De jury zal bestaan uit Noël Fischer (artistiek leider NTjong), Carly Everaert (Kostuum ontwerper Zebra Zebra) en Iris Elstrodt (hoofd kostuumatelier Nationale Toneel).

100% NTjong
Tijdens het openingsfestival van het nieuwe Haagse jeugdtheatergezelschap NTjong in Theater aan het Spui spelen we een speciale VIP-editie van de voorstelling Zebra Zebra (5+) op woensdagmiddag 27 november 2013 om 15.00 uur. Op deze middag zullen ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt: voor aanvang van de voorstelling mogen de winnende kinderen deze op een catwalk showen!

Hoe werkt het
Als je het leuk vindt om mee te doen, stuur dan een e-mail naar leo.sterrenburg@nationaletoneel.nl. Wij sturen dan een ontwerpblad naar je op. In de foyer van Theater aan het Spui liggen deze ontwerpvellen ook.

Veel ontwerpplezier toegewenst!