04 november 2015Reserveer voor Aan tafel!

‘Hoe smaakt jouw thuis?’ Met die vraag trok theatermaker Annemarie de Bruijn Den Haag in en trof een rijke keuken. Samen met filmmaker Jasper Masthoff en decorontwerper Reier Pos maakt zij een multimedia-diner. Lees meer over het project.

Reserveer je kaart(en) voor Aan tafel via deze pagina!

Eet aan een interactieve tafel en maak kennis met het meisje wiens moeder niet kon koken en elke dag weer opzag tegen het moment dat er ‘aan tafel!’ geroepen werd. Maak kennis met een Indiase die haar heimwee naar thuis stilt door twee keer per week te koken voor iedereen die maar wil aanschuiven. Hoor hoe thuis smaakt als je moeder er nooit was. Schuif aan bij de familie van Hakan voor wie het avondeten het belangrijkste moment op de dag is. Hoor hoe samen eten verbindt. Ervaar het. Aan tafel is een Haagse hutspot aan recepten en herinneringen. Met een snufje heimwee. ‘Wie samen het brood breekt, breekt minder snel elkaars nek.’ 

Reserveer voor Aan tafel!

Aan tafel is onderdeel van Urban Stories
NTjong gaat met Urban Stories op jacht naar de verhalen van deze tijd. We doorkruisen de stad met presentaties, kleine voorstellingen en urban happenings in buurten en wijken. Urban Stories is een samenwerking tussen de jonge theatermakers van NTjong, getalenteerde kunstenaars uit andere disciplines en (aankomende) amateurkunstenaars. Het project staat onder artistieke supervisie van Noël Fischer, regisseur en artistiek leider van NTjong.