16 maart 2016Sterrenregen voor "In mijn hoofd ben ik een dun meisje"

Pers en publiek hebben In mijn hoofd ben ik een dun meisje (12+), in regie van Noël Fischer, enthousiast ontvangen! Afgelopen week kreeg de performance vier sterren in de Volkskrant, NRC Handelsblad én op Theaterkrant.

Alle speeldata in Amsterdam en Rotterdam zijn inmiddels uitverkocht en ook in andere steden gaat de kaartverkoop erg hard. Kijk dus snel op ntjong.nl/dunmeisje waar jij de voorstelling nog kan zien!

Theaterkrant
★★★★
"een gefreakte performance"

NRC Handelsblad
★★★★
“een reeks fantastische plaatjes”

de Volkskrant
★★★★
"een uitzinnig showdecor" 

Sterrenregen voor

Recensent Joke Beeckmans van het NRC Handelsblad roemde, naast het acteerwerk, de vormgeving van In mijn hoofd ben ik een dun meisje. "Het is een geperverteerde wereld waar je ver van wil blijven en zo leiden de plaatjes uiteindelijk slim tot een pleidooi voor het gewone, het lelijke en het imperfecte."

Een "hysterische parodie" noemde Brechtje Zwaneveld het puberdrama op Theaterkrant. Annette Embrechts bestempelde het als een “excessieve performance” in de Volkskrant en Sonja de Jong van het Noordhollands Dagblad vat het samen: "een must voor pubermeisjes, maar ook voor jongens".

foto: Bowie Verschuuren